ДЕТСКИ ЛАГЕР

Лагер “Съни дейс” е любов, уважение и смирение- в нас и към околните. В продължение на седмица децата се учат да общуват, да работят в екип, да бъдат самостоятелни и добри. Всеки ден в лагера започва с гимнастика и хубаво българско хоро на двора.
След като сме се ободрили и закусили се отправяме към дневното си занимание сред природата. Подготвили сме предизвикателства, вдъхновени от детството на село- старото вчера е новото днес!
Дните ще бъдат изпълнени с учебни, творчески, спортни и забавни пътешествия. Градинките на лагера ще бъдат поверени на грижите на децата през лятото. Ще плевим и поливаме цветята. Ще събираме и сушим билки и ще си приготвяме домашен чай. Ще се научим да приготвяме храна сами в нашия кулинарен кръжок и ще се храним на двора. Ще се радваме на слънцето и ще гледаме звездите. Ще плуваме, ще имаме сървайвър, водно парти и ще посрещнем по един гост всяка седмица- фокустник с огнено шоу, изпълнител на песни, майстор на глинени съдове…
Ще създадем нови приятелства, ще си направим много снимки и всеки ден ще продължаваме да следваме добродетелите!
Вечерите ще имаме дискотека с музика, танци и игри под открито небе, кино и лагерен огън с маршмелоу и още вкусотии, които ще се пекат на огъня!
Вила Съни дейс разполага с 10+5 леглова база, парти клуб в закрита зала, веранда, обширен двор с различни кътове за отдих и игри, батут, басейн и красива гледка към скалите на Поломието!

Направи запитване